MIGUEL

ESPEJO

Aquest sóc jo

MIGUEL

ESPEJO

Aquest sóc jo

Còmic monologuista professional que actua per tot Espanya amb el seu espectacle, havent actuat a les millors sales de comèdia del país i actualment amb dos espectacles de gira de forma simultània.
A nivell professional sóc guanyador de 4 concursos nacionals de comèdia i he actuat a importants sales com Daluxe de Saragossa, NUBA de Lleida o Texaco d’Alacant i pels principals programadors del país.
El meu espectacle és un xou de monòlegs d’aprox. una hora de durada on repasso la meva vida, la meva relació amb les dones i altres temes quotidians que sens dubte fan sorgir la millor de les rialles al públic, un espectacle dinàmic i divertit on sens dubte el públic hi juga un paper important.

Contacta con nosotros

Teléfono 633 752 665 / 609 800 593

E-mail : info@diverevent.net

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart