LOU

BAYONAS

“Co-Lírika”

LOU

BAYONAS

“Co-Lírika”

LOU BAYONAS / Monologuista

Lou Bayonas, va iniciar el seu camí còmic com a monologuista el 2017, i des de llavors va saber que l’apassiona fer riure. El seu humor intens i sagaç no deixa indiferent. Capaç de fer-te riure amb Becquer, el Big Bang o l’art clàssic, i alhora tractar els temes més mundans sense tacar-se les mans ni esquinçar-se les vestidures. Tot això, des d’aquella estranya bogeria tendra que l’envolta.

Directora, organitzadora i presentadora d’INSOMNIA NIGHTS OPENMIC, primer micròfon obert d’arts escèniques variades a la província de Tarragona. Membre de l’Associació d’Humoristes de Catalunya, va ser Primer Premi al festival FESHUMOR de Cunit el 2018.

LouPOETA

Com a escriptora. Lou ha sentit sempre l’impuls de sublimar allò que pensa, sent i necessita expressar a través de la poesia. El seu primer llibre de poemes va ser publicat el 2019, sota el títol d’Oniria, somiacions d’un vers de carn viva.
Un compendi de 45 poemes que barregen vivències, reflexions i crítica social. Una visió del món i de si mateixa tan personal com sincera.

Poemes que no es van quedar en paper, sinó que Lou ha volgut treure a escena en forma de poesia slam, amb una meravellosa acceptació per part del públic.

DESLENGUADA

Des-LENGUA-Da és un xou d’standup escrit, dirigit i protagonitzat per Lou Bayonas, en el qual ens convida a fer una passejada per la situació actual de manca de responsabilitat global prenent com a punt de vista exemples tan anodins com les faltes d’ortografia , les relacions socials cada cop menys profundes, les lectures cada cop més insípides, l’excés de “namasté”, l’actualitat musical i fins i tot la festa que Déu s’enganxo per crear el món.

Un monòleg poc convencional des del punt de vista d’una dona poc convencional en un món potser massa convencional. Si alguna cosa li sobra a Lou, malgrat que el títol pugui treure engany, és llengua. D’això, aquesta dona va sobrada. Ah, i si, també parla una mica de sexe, tranquil.

El seu nou espectacle: Co-Lirika

Co-Lírika és una barreja de dues facetes, un joc de miralls entre la comèdia i la poesia, entre allò seriós i allò frívol, la reina i la bufó, allò sant i allò profà.

Un espectacle que t’acariciarà i que et farà pessigolles, a parts iguals, i que pretén tocar-te tots els sentits, en què Lou et mostrarà les dues cares més honestes.

Estàs llest per a alguna cosa així?

Contacta amb nosaltres

Telèfon 633 752 665 / 609 800 593

E-mail : info@diverevent.net

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart