Claudia

Bardagí &

Joan Carles Marí

Versions amb
Claudia Bardagí i Joan Carles Marí

Claudia

Bardagí &

Joan Carles Marí

Versions amb
Claudia Bardagí i Joan Carles Marí

Versions amb Claudia Bardagí i Joan Carles Marí / Músics

Hola, sóc Claudia, pianista, cantant i compositora.
Nascuda a Barcelona el 1987 al si d’una família de músics.

Als cinc anys vaig començar a estudiar piano a l’Acadèmia Marshall amb Pili Pons, Montserrat Santacana i Alicia de Larrocha.

També vaig estudiar violí i música de cambra amb Xavier Turull i Ala Voronkova.

Als 18 anys vaig continuar els estudis de piano modern a l’Aula de Jazz de Barcelona amb Iñaki Sandoval i Jaume Vilaseca.

El 2008 vaig decidir anar a New York a estudiar jazz amb els pianistes Bruce Barth i David Kikoski, allà em vaig iniciar en la composició de temes propis com a cantant i pianista gravant més endavant el meu primer disc com a líder “Walking on time”.

He col·laborat també des de sempre en enregistraments d’espots publicitaris, CDs per a nens i doblatges cinematogràfics. He participat a la banda sonora de la versió espanyola de la pel·lícula “El Príncep d’Egipte” de DreamWorks.

El 2020 vaig compondre i vaig gravar la BSO de la pel·lícula “L’any de la fúria” dirigida per Rafa Russo.

Actualment ens ofereix aquest duet musical juntament amb Joan Carles Marí (Baterista de gran alt nivell) repassant versions Brasil/pop/Rock i també oferint alguns temes propis.

Contacta amb nosaltres

Telèfon 633 752 665 / 609 800 593

E-mail : info@diverevent.net

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart