CARLOS

GÓMEZ

Destellos de luz

CARLOS

GÓMEZ

Destellos de luz

CARLOS GÓMEZ / Músic

Des de ben petit li encantava escoltar música amb el seu avi i per això va arriba a l’interès per aprendre a tocar la guitarra. Als seus 14 anys va néixer el primer grup de música que va crear al costat dels amics del futbol, aquesta generació del ¨92¨ apassionada per fer música a qualsevol racó del seu municipi, descobrint en si mateix aquesta sensibilitat per la música.

Un cop a l’institut, va començar a explorar l’escriptura creant petites històries i fins i tot aconseguint algun premi literari que organitzaven a final de curs.

Més tard aquestes històries serien versos amb pinzellades de melodia i algunes acabarien quedant-se per ser cançons.

Primer Disc Destellos de luz

El 2020 després de diversos projectes musicals anteriors com a intèrpret decideix gravar el seu primer disc amb les seves pròpies cançons “Destellos de Luz” a Estudios el Pelicà de la mà de
Jesús Chávez i Fran Cortés (Niquetet fill). Un disc on queda reflectit la cura i dedicació per l’escriptura barrejant diferents estils.

Al disc hi participen artistes com; Palomy López, Fali Abad, Manolo Nieto, Manu Trompe, Isidre Suárez, Fran Cortés i Jesús Chavez.

El 2021 li concedeixen una beca a través de “La Caixa” per representar Catalunya a la Trobada Cançó d’Autor de Castella i la Manxa.

Una trobada amb grans mestres de la música, on participen cantautors de tot el país, per formar-se com a artistes a nivell musical, literari, teatral, psicològic, comunicatiu…

A la trobada té el plaer de conèixer personalment Kiko Veneno, un gran referent musical.

Actualment, està enregistrant a Palma de Mallorca el que serà el seu segon disc. Aquesta vegada amb el Guitarrista, compositor i productor Gaizka Baena. Músic que actualment també està treballant amb artistes com Maribel la Canija, Oliver Rosat, Juan Debel, Lya, Juanito Makande i Naike Ponce (Nominada als Grammy llatins 2020). Un nou treball en què es podrà observar un nou aire musical, sense perdre la passió per tenir cura de cada vers de les seves cançons.

Contacta amb nosaltres

Telèfon 633 752 665 / 609 800 593

E-mail : info@diverevent.net

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart